Vår historie

Her vil det føles riktig å senke skuldrene, bruke sansene og virkelig være tilstede i nuet - uavhengig av om du er her på jobb eller sammen med din kjære.

Bakgårdsrom med stoler og bord

Stedets historie og vikingenes møte med Istanbul er en viktig del av vårt navn.

Navnet Miklagard ble brukt om Istanbul i norrøn tid og var et viktig møte- og handelssentrum for reisende. Også Ullensaker har sterke bånd til vikingene og er oppkalt etter ski- og jaktguden Ull. I tillegg inkluderer området rundt hotellet både gravminner og arkeologisk viktige funn fra vikingtiden. Stedets historie er en viktig del av hotellet vårt. Derfor bærer vi navnet Miklagard med stolthet og respekt.

Grønn plante

Vakker natur og en rolig atmosfære

Dame i hotellseng

Nyt egentid og lad batteriene

Vi ligger landlig til med unike muligheter for opplevelser innendørs og utendørs. Samtidig tar det kun 25 minutter hit fra Oslo og 9 minutter fra Gardermoen.

Hos oss behøver du ikke å tenke på noe annet enn å nyte egentid og lade batteriene. Du kan unne deg den massasjen du har tenkt så mye på, eller rusle gjennom grønnsakshagen og plukke med deg ingredienser til kveldens middag. På Miklagard kan du også skue ut over gresslettene på Norges beste golfbane, la deg utfordre og inspirere av vårt fargerike og spennende kjøkken eller bare drømme deg bort i våre deilige senger. Mulighetene er mange. Vi lover alltid å gjøre vårt for å legge til rette for at du kan sette omverden på pause og finne ditt pusterom.

Getty Images 925156834

Rom for å slappe av. Glem alt annet.

Fat med ost, kjeks og druer

Minnerike opplevelser

Noen av de mest minnerike opplevelsene i livet finner sted rundt middagsbordet. Nettopp derfor spiller mat og drikke en så stor og viktig rolle i gjesteopplevelsen på Miklagard.

Miklagard skal gi våre gjester matopplevelser som inspirerer, utfordrer og samler og blir et naturlig samtaletema rundt bordet. Vår smakfulle meny skal tilberedes ved bruk av lokale råvarer fra gårder i nærheten av hotellet.

Granateple
Heather barnes S0 Ow M Qxl G Nw unsplash