Møter & konferanser

Kurs og konferanse konsept

Omgivelsene skaper en rolig atmosfære som vil kjennetegne ethvert arrangement og gjøre det enklere å jobbe konsentrert og samlet over tid.

Bakgårdsrom med stoler og bord

Våre gjester kan forvente personlig service, nydelig mat og brukervennlige tekniske og logistiske løsninger i alle våre plenumsaler og grupperom.

Alt vil være tilrettelagt for at vi sammen skal gjennomføre konferansen eller møtet som du ser for deg.
Som gruppe kan man selvsagt også reservere en del av spa-anlegget eller delta på en eller flere av våre mange aktiviteter som vi tilbyr. Enten det er snakk om små møter og work-shops eller store seminarer og samlinger, garanterer Miklagard å tilrettelegge med skreddersøm.

Krydder

Unik mat og drikke-opplevelse

Vi skal tilby en unik mat og drikke opplevelse til våre konferansegjester. Her vil du få muligheten til å få servert meze ved bordene som konferanselunsj, hvor gjestene opplever lokale råvarer og kortreist mat. Sammen med pitabrød fra vårt eget bakeri ønsker vi at deltakerne skal ha fokus på de gode samtalene mens de nyter spennende retter inspirert fra Midtøsten.

Grønn plante

Vakker natur og en rolig atmosfære

Miklagard golfbane

Aktiviteter

Våre fantastiske omgivelser gjør at vi kan tilby skreddersydde aktiviteter til grupper av alle størrelser. For å vekke konkurranseinstinktet kan vi tilby Miklagards eget teambuilding-konsept. Her kan vi forme et opplegg til den enkelte gruppes program. Kanskje noen vil prøve ut golf for første gang med Champagne-putting eller Chippe-konkurranser. Vi har mulighet for å tilby ulike aktivitetsmenyer basert på den enkelte deltakers ønsker og behov.

Getty Images 499755355
Sarah gualtieri Se Vif8 Oo Bmc unsplash