Møter & konferanser

Kurs og konferanse konsept

Omgivelsene skaper en rolig atmosfære som vil kjennetegne ethvert arrangement og gjøre det enklere å jobbe konsentrert og samlet over tid.

Bakgårdsrom med stoler og bord

Våre gjester kan forvente personlig service, nydelig mat og brukervennlige tekniske og logistiske løsninger i alle våre plenumsaler og grupperom.

Alt vil være tilrettelagt for at vi sammen skal gjennomføre konferansen eller møtet som du ser for deg.
Som gruppe kan man selvsagt også reservere en del av spa-anlegget eller delta på en eller flere av våre mange aktiviteter som vi tilbyr. Enten det er snakk om små møter og work-shops eller store seminarer og samlinger, garanterer Miklagard å tilrettelegge med skreddersøm.

Krydder

Unik mat og drikke-opplevelse

Vi skal tilby en unik mat og drikke opplevelse til våre konferansegjester. Måltidene skal være noe man ser frem til når man deltar på en konferanse på Miklagard. Samtidig ønsker vi å skape en arena for uformelle og gode samtaler mellom kollegaer, mens de nyter spennende og smakfulle retter. Våre kurs og konferanse måltider skal preges av ferske råvarer inspirert av internasjonale smaker og trender.

Grønn plante

Vakker natur og en rolig atmosfære

MG M lønn 1

Aktiviteter

Våre fantastiske omgivelser gjør at vi kan tilby skreddersydde aktiviteter til grupper av alle størrelser. For å vekke konkurranseinstinktet kan vi tilby Miklagards eget teambuilding-konsept. Her kan vi forme et opplegg til den enkelte gruppes program. Kanskje noen vil prøve ut golf for første gang med Champagne-putting eller Chippe-konkurranser. Vi har mulighet for å tilby ulike aktivitetsmenyer basert på den enkelte deltakers ønsker og behov.

Getty Images 499755355
Sarah gualtieri Se Vif8 Oo Bmc unsplash