Møter & konferanser

Mat & drikke

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere på små og store arrangementer skal nyte et måltid. God og variert mat og drikke med spennende smaker er alltid en selvfølge.

Getty Images 851878344

Lunsj

Forretten, brød, dipp og tilbehør står allerede klart på bordet når gjestene ankommer lunsjen. Under måltides gang vil vi så fortløpende supplere med kalde og varme retter.

Maten kommer til å bli servert på den tradisjonelle meze-måten, basert på småretter kombinert med tilbehør. De mange fristende alternativene på bordet er en naturlig og viktig del av opplevelsene vi ønsker å bidra til å skape. Vi vet nemlig at i møter mellom mennesker som ikke alltid kjenner hverandre, er spennende og smakfull mat en naturlig og god samtalestarter.

Brett med vinglass

Pausemat

Pausemat-tilbudet vil være friskt og hjemmelaget - perfekt for næringsrikt påfyll og et aktivt engasjement.

Vi kommer til å bruke vogner med inspirasjon fra Istanbuls basarer til å servere drikke og snacks på underveis i arrangement. Innholdet vil variere ut ifra gjestenes ønsker og behov, men kvalitet og et eksotiske smaker vil alltid være en fellesnevner.

Gjestene vil kunne velge mellom et bredt utvalg av hjemmelagde limonader og frukt- og bær-moster som et alternativ til mineralvann. Som snacks underveis skal vi tilby alt fra det kjente og kjære til det mer eksotiske som simit (brød) med dipper og hjemmebakt tynnbrød fylt med falafel og granatepler.

Getty Images 986116190

Middag &
bankett

Under middagen vil gjestene oppleve en naturlig fortsettelse av den røde tråden med vår moderne tolkning av Midtøsten som møter Norden.

Menyen på middagen vil bygges opp rundt årstidens hovedråvare og smaker som supplerer denne. Det vil skape en annerledes og mer distinkt matopplevelse enn mangfoldet av smaker som satte tonen for lunsjen.

Vi skal hente inspirasjon og elementer fra begge kulturer som er en del av Miklagard, slik at gjestene våre får en opplevelse utover den tradisjonelle konferansemiddagen. Det gjelder også måten maten tilberedes på, med kokker som trancherer og ferdigstiller maten blant gjestene.

I tillegg til de tradisjonelle drikke-alternativene, vil vi tilby et vinkart med innspill av naturvin og produsenter fra Midtøsten. Utvalget av alkoholfrie alternativer blir variert og innholdsrikt, og en naturlig del av totaltilbudet.

Frokostbrett på sengen

Roomservice

Vi tilbyr roomservice-frokost til alle våre gjester. Velg blant tre ulike frokostmenyer. Ønsker du sunnhet, tradisjonell eller Istanbul-inspirert? Valget er ditt, og du kan også bestille ulike typer kaffe, te og juice. Lever bestillingen kvelden i forveien eller ring restauranten, og så står vogn og fat klare utenfor døren til avtalt tidspunkt neste morgen.