Møter & konferanser

Mat & drikke

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere på små og store arrangementer skal nyte et måltid. God og variert mat og drikke med spennende smaker er alltid en selvfølge.

Shutterstock 1751144636 2

Lunsj

Forretten, brød, dipp og tilbehør står allerede klart på bordet når gjestene ankommer lunsjen. Vi vet at deltakerne er sultne og forventningsfulle når lunsjen skal inntas.

De ulike fristende alternativene på bordet er en naturlig og viktig del av opplevelsene vi ønsker å bidra til å skape. Vi vet nemlig at i møter mellom mennesker som ikke alltid kjenner hverandre, er spennende og smakfull mat en naturlig og god samtalestarter.

Brett med vinglass

Pausemat

Pausemat-tilbudet vil være friskt og hjemmelaget - perfekt for næringsrikt påfyll og et aktivt engasjement.

Innholdet vil variere ut ifra gjestenes ønsker og behov, men kvalitet og et spennende smaker vil alltid være en fellesnevner.

Gjestene vil kunne velge mellom et bredt utvalg av hjemmelagde limonader og frukt- og bær-moster som et alternativ til mineralvann. Som snacks underveis skal vi tilby alt fra det kjente og kjære til ulike smakfulle overraskelser.

HN JHS J1010132 5

Middag &
bankett

Menyen på middagen vil bygges opp rundt årstidens hovedråvare og smaker som supplerer denne. Det vil skape en annerledes og mer distinkt matopplevelse enn mangfoldet av smaker som satte tonen for lunsjen.

Vi henter de beste råvarene fra de lokale bøndene i området, og vi ønsker at våre gjester får en opplevelse utover den tradisjonelle konferansemiddagen. Det gjelder også måten maten tilberedes på, med kokker som trancherer og ferdigstiller maten blant gjestene.

I tillegg til de tradisjonelle drikke-alternativene, vil vi tilby et rikt vinkart. Utvalget av alkoholfrie alternativer blir variert og innholdsrikt, og en naturlig del av totaltilbudet.

Frokostbrett på sengen

Roomservice

Vi tilbyr roomservice-frokost til alle våre gjester. Her kan du velge blant ulike frokostmenyer. Ønsker du sunnhet, tradisjonell eller kontinental frokost servert i sengen? Valget er ditt, og du kan også bestille ulike typer kaffe, te og juice. Lever bestillingen kvelden i forveien eller ring restauranten, og så står vogn og fat klare utenfor døren til avtalt tidspunkt neste morgen.