Mat og drikke

Noen av livets mest minnerike opplevelser finner sted rundt middagsbordet. Nettopp derfor er ingenting i kjøkkenet eller restauranten overlatt til tilfeldighetene. Våre mat- og drikkeopplevelser skal virkelig pirre sansene og utfordre, sånn at de blir et naturlig samtaletema når våre gjester samles rundt bordet.

HN JHS J1010217 5

Middag

Vår à la carte-meny har sin basis fra det nordiske kjøkken med råvarer av høy kvalitet. Gjennom inspirasjon fra internasjonale trender skal vi skape vårt helt unike kjøkken på Miklagard.

Menyene er basert på råvarene de lokalene gårdene tilbyr gjennom de ulike årstidene som gjør den rik og variert. Vår satsning på kortreiste er i tråd med hotellets satsing på bærekraft. På Miklagard kan du nyte vår smakfulle meny enten du er boende gjest eller bare ønsker å unne deg et godt måltid i unike omgivelser.


5shutterstock 1047787153 1

Lunsj

I restauranten vil vi tilby sesongbetont lunsjmeny med kortreiste råvarer. Menyen skal bestå av et utvalg av smakfulle retter som møter gjestens behov. Både boende og besøkende gjester er hjertelig velkommen til lunsj på Miklagard. I helgene kommer vi til å ha en utvidet meny som skal tilrettelegge for et lengre måltid, der man sammen med venner kan gjøre dagen til noe spesielt. Vi vektlegger den personlige kontakten mellom kunde og chef, og som gjest på Miklagard kan du få personlige anbefalinger fra de som har lagt sin sjel i å lage maten din.

Christiann koepke 20 A Dkxm D S8 unsplash

Frokost

På vår rikholdige frokostbuffet vil gjestene finne et kvalitetsutvalg av næringsrike og smakfulle retter.

Vi ønsker å inspirere til en god og velbalansert start på dagen med blant annet smoothier, frukt, grønnsaker, frokostblandinger meieri- og kjøttprodukter. Vi skal servere nystekt brød og du kan velge mellom et utvalg varmretter presentert på en innbydende måte som trigger smaksløkene.

Getty Images 499755355

Uteservering

Uteservering blir en naturlig forlengelse av restauranten vår på Miklagard, med det samme serveringstilbudet som innendørs.

I tillegg til den vanlig uteservering syr vi gjerne sammen et spesialopplegg for grupper som ønsker det lille ekstra. Med utsikt over golfbanen og med naturen som nærmeste nabo kan vi tilby minnerike måltider som legger grunnlaget for den gode praten under måltidet.