Fasiliteter

Miklagard Spa har et variert utvalg av ulike badstuer

Den beste effekten av badstubad får du av at varme og kulde etterfulgt av hvile og vann. Følg gjerne en av våre badsturitualer.

SIYAH betyr “sort” på tyrkisk og har fått navnet sitt av bruken av det sorte treverket. Temperaturen ligger på 90 grader og her sitter man på sitt eget håndkle. Etterfølges av en avkjølende dusj og deretter et dupp i kaldkulpen ute, før du går inn igjen for en ny runde badstubad.

NEFES betyr “pust” på tyrkisk og er en dampsauna med eucalyptus-olje og himalaya- saltsteiner som gjør ekstra godt for luftveiene. Temperaturen er ca 45 grader og med 100% luftfuktighet. Inne i saunaen kan du spyle benken med kaldt vann før og etter bruk.

KURU betyr “tørr” på tyrkisk og har en behagelig temperatur på 75-80 grader. På bestilling eller til spesielle tider, kan du oppleve "Aufguss”. Bademesteren heller vann og is med eteriske oljer over ovnen som fordamper i rommet. Bademesteren fordeler deretter dufter og varme i rommet ved hjelp av et håndkle-rituale.

BUHAR betyr "damp" og her kan du nyte den oppfriskende og energigivende duften av timian og rosmarin. Badstuen har en temperatur på ca 45 grader og en luftfuktighet på 100%. På bestilling eller til spesielle tider kan du oppleve spa-ritualet; Ren & Myk. Bademesteren guider gjennom en egenpleie rutine med skrubb og masker. Inne i saunaen kan du spyle benken med kaldt vann før og etter bruk.

DINLENME betyr "hvile" og er en badstue for rekreasjon. Denne badstuen kan du besøke i ditt spa-opphold ved behov for hvile. Temperaturen er ca 40 grader. Lavendel - duften ligger svakt i luften for å få sinnet til å koble av og nyte den vakre stjernehimmelen.

Tyrkisk bad kalles Hamam. Vår Hamam har 40 grader varme i benk og Hamam-stenen. Her inne kan du vaske deg og hvile på steinen i midten av rommet. Det dufter friskt av appelsin og sitron. Du kan booke Hamam til deg selv eller som par behandling. Her blir du skrubbet, vasket med såpeskum, massert liggende på den varme stenplaten i midten som vi kaller Hamam-stenen. Dette området kan også reserveres til privat bruk og til grupper.

Getty Images 1176566529 2x
Getty Images 115422258 2x